Tips innan du köper ny parfym

Vem är inte trött på att man köp en dyr parfym och man måste tömma flaskan nästan samma dag för att parfymendoften försvinner för fort eller att den inte luktar lika gott som den gör i flaskan?

 
Att tänka på innan man köper parfym:

När du hittat en doft som du verkligen tycker om ska du testa den på insidan av handleden och gå med den i cirka en timme. Om doften fortfarande luktar gott och sitter kvar passar denna dig. Så här gör jag alltid när jag ska köpa en ny parfym då jag har väldigt svårt att hitta någon som verkligen passar och sitter kvar en hel dag på mig.

Prova jag lovar du kommer hitta en super god doft.

 

Följ min blogg!

KLICKA PÅ IKONERNA NEDAN FÖR ATT FÖLJA MIN BLOGG
bloglovin


                                                                           Blogglista.se

Hur man gör sotade ögon steg för steg

Det är viktigt att grunda med foundation och transparent löspuder som gör att sminkningen sitter bättre. Lägg ett tjockt lager med puder under ögat för att lättast få bort ögonskuggan som trillat ner. Personligen tycker jag att man ska välja färgen på sin sotning efter sin hudton. Om man har en väldigt ljus hud (vilket jag själv har) skulle jag välja en brun kajal penna eller en mörkgrön då jag har grå-gröna ögon. sen skulle jag använda mig av mörkbrun skugga och en skimmrig grön skugga.

 

1. Välj kajalpenna, lägg den på öve och undre ögonkanten.


 

2. Lägg en svart (mörk) skugga på hela rörliga delen av ögonlocket med en större makeuppensel, lägg även lite på underkanten med en mindre pensel. Lek även med en skimmrig skugga för en mer effektfull sminkning.


 

3. Lägg den mörkare skuggan precis under brynet och sudda försiktigt.



 

4. Lägg en ljus skimmrande skugga över den örka precis under brynet.


 

5. Lägg ett tjockt lager med mascara gärna i två omgångar men glöm inte låta mascaran torka innan du lägger nästa lager.

6. Använd en puderborste för att borsta bort pudret som ligger under ögat.

Fotografering

Mitt första sammarbete med en fotograf

 

 

Fotograf: Andreas Rasmussen

Frisör & Stylist: Joy

Make up artist: Adelina

Modell: Ida